Biznis i ekonomija

14. Regionalni sajam poslova: ostvareno više od 50 tisuća prijava na oglase za posao!

Od 24. do 31. listopada održan je Regionalni sajam poslova, najveći online sajam poslova u Hrvatskoj i regiji, na kojem se ove godine predstavilo više od 150 poslodavaca iz Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Slovenije s tisuću raznovrsnih oglasa za slobodna radna mjesta.

>>>Na dohvat prsta tisuću šarolikih ponuda! Prijava brza i lagodna! | 14. Regionalni sajam poslova

Sajam je organizirao vodeći hrvatski portal za zapošljavanje u Hrvatskoj MojPosao, koji je dio Alma Career grupacije, u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Jabil, Lürssen Design Center Kvarner i Petrol najzanimljiviji posloprimcima

Tijekom 8 dana trajanja, sajam je zabilježio više od 690.000 posjeta, a ostvareno je više od 50.000 prijava na objavljene natječaje za posao.

Što se tiče sadržaja sajma i virtualnih štandova poslodavaca koji su, pored oglasa za posao, sadržavali i brojne druge informacije poput iskustva zaposlenika te fotografija i videozapisa radnog okruženja, isti su zabilježili 5.390.000 pregleda stranica.

Izlagači u Hrvatskoj ostvarili su 150.000 posjeta i gotovo 5.000 prijava na oglase za posao. Također, veliki broj posjetitelja stupio je u direktni kontakt s poslodavcem putem online chata s ciljem upoznavanja budućeg potencijalnog radnog okruženja.

Najposjećeniji štandovi u Hrvatskoj bili su Jabil, Lürssen Design Center Kvarner i Petrol.

Ove godine su sudjelovale tvrtke: ABA – Austrian Business Agency, Maistra, ATP Zagreb arhitekti inženjeri, Lürssen Design Center Kvarner, Assist, Onkološki inštitut Ljubljana, Henkel, Jabil Croatia, Petrol, Metro, JYSK, Prima, Aluflexpack, Spar, Konzum, INA, Wassermann bright future, Ribola, Telemach, Teleperformance Hrvatska, Grand Circle, FraGround Fraport, Aelia Duty Free Shop, KM-Kovnica, HZMO, Adapt Electronic, dSpace, Addiko Bank, CLUB Med, Adace Service Adria, Tia Partner, Radisson Blu Resort & Spa, AD Plastik, Lush, W&K, Valamar, MojPosao te mnogi drugi izlagači iz regije.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Piše: MojPosao