Biznis i ekonomijaPreporučeno

Puk slavi smrt ‘sotonističkog cionista’ Jacoba Rothschilda

Britanski novčar Jacob Rothschild, pripadnik jedne od najznamenitijih europskih bankarskih loza, preminuo je u 87. godini života.

Njegova je obitelj u priopćenju za Tiskovnu udrugu Ujedinjenog Kraljevstva napisala da je svijet napustila osoba “s velikom prisutnošću u životima mnogih ljudi”.

Bio je “izuzetno uspješan financijer, prvak u umjetnosti i kulturi, odani javni službenik, strastveni pobornik dobrotvornih ciljeva u Izraelu i židovske kulture, gorljivi borac za zaštitu okoliša i voljeni prijatelj, otac i djed,” navedeno je u eulogiji.

Forbes je u prosincu 2023. obitelj Rothschild rangirao kao najbogatiju na svijetu, s neto vrijednošću od 20 bilijuna dolara.

Rothschild, rođen u Engleskoj u 1936. godini, karijeru je započeo u 1963. u obiteljskoj banci NM Rothschild & Sons, potom je suosnovao J Rothschild osiguravajuću grupu čiji je sljednik današnji upravitelj imovinom St James’s Place sa sjedištem u Londonu.

Njegov se biznis kroz godine razgranao nemilice i pronašao put do mnogih kompanija, od investicijskih fondova u rizičnu imovinu do današnjih tehnoloških startupa.

Rothschild se ustoličio u velikog ljubitelja dragocjenosti i umjetnina.

Cionistički, “sotonistički” korijeni

Njegova je plemenitaška obitelj židovskog porijekla svoje korijene u 16. stoljeću usadila u Frankfurtu odakle ih je granala širom Njemačke, Europe i svijeta.

Zdušno i otvoreno cionistička ona je u dogovoru s britanskim vlastima udarila temelje današnjeg Izraela (Balfourova deklaracija, wiki).

Za pažljivije motritelje i poznavatelje lika i djela nimalo iznenađujuće “puk” društvenih mreža Rothschilda otpraća s većom ili manjom dozom sarkazma, kritike i… gnušanja.

NAJNOVIJE: Jacob Rothschild, Sotonin sin i jedan od najzlobnijih ljudi na svijetu, preminuo je u 87. godini.
Lord Jacob Rothschild i Marina Abramović stoje ispred Sotone koji priziva svoje legije.
Krađa Palestine bila je “najnevjerojatniji komad oportunizma” – Jacob Rothschild
NAJNOVIJE: Procurile snimke posljednjih trenutaka Jacoba Rothschilda. “Bio je normalan čovjek koji je uživao raditi ljudske stvari, poput ispijanja vode,” rekao je glasnogovornik obitelji.
U spomen na zlog globalistu Jacoba Rothschilda koji je prouzročio toliko jada svijetu, sjetimo se svi kako je “njegova obitelj stvorila Izrael” Izrael je lažna država koju su stvorili zli globalisti.
Jacob Rothschild UMRO u 87. godini Ovdje je nedavno raspravljao o klimatskim promjenama i izjavio da je Covid SMETNJA…… Slobodno proslavite ili suosjećajte u komentarima…….
Lord Jacob Rothschild, preminuo je u 87. godini. Obitelj Rothschild koja je odigrala jednu od najvažnijih uloga u stvaranju Izraela, kraju Drugog svjetskog rata i propagandi koja utječe na svijet…,

etc.