FunPreporučeno

Bebo kozlić Simba s ušima od 54 centimetara zabavlja i začuđuje web | VIDEO

Društvene mreže pucaju od čuđenja, zabave ili divljenja nakon što se kozlić Simba koji je svijet ugledao 4. svibnja u Pakistanu uvrgnuo u lokalnu a potom i međunarodnu atrakciju.

>>>Uspon koza: GIF

Mohammad Hassan Narejo, kaže da se malac odmah po rođenju podičio s 48 centimetara dugačkim ušima, ove su nastavile rasti, pa se sada rastežu preko 54 centimetara zbog čega je ponosni vlasnik osmislio posebne tobolce kako bi Simbi olakšao kretanje.

“Dobavio sam posebni baršunasti pojas ili torbicu za čuvanje njegovih ušiju, tako da može trčati i igrati se s lakoćom bez petljanja..,” rekao je Narejo za Reuters.

Urokljivo oko

Iako radi u odjelu kontrole zračnog prometa u zračnoj luci Karachi, vlasnik kaže da je uzgoj koza njegova strast i da za Simbu ima velike planove, i strahove.

>>>Slatka koza mala hopsa vidjet kaj radiš | GIF

“Namjeravam sačuvati njegovo sjeme za umjetnu oplodnju kako bih u slučaju da, ne dao Bog, njega više ne bude mogao nastaviti lozu,” veli.

Narejo Simbu hrani mlijekom triput dnevno i poduzima druge mjere za njegov boljitak, uključujući crni konac oko kozlićeva grla za obranu od urokljivog oka.

>>>Koza mala pokušava bubnuti flegmu od buldoga: GIF

“Urokljivo oko može uništiti planinu. On je samo beba kozlić sa statusom zvijezde,” rekao je.

>>>Kozja obitelj hopa preko ponora, hoće li male koze uspjeti? Sure they will: VIDEO

Vlasnik je detalje o ušima poslao i sucima Guinnessove knjige rekorda iako nije siguran je li dužina kozjih ušiju među prihvatljivim kategorijama.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima