FunPreporučeno

‘Bill Gates’ upozorava na novi virus – REKTUMOVID ’23 | SATIRA

Korisnik X-a “Snicklink” koji se deklarira kao neomarksistički psihozofist, teoretičar simulacija 29 razine i conspidian™ (komičar zavjera) na svojoj je vremenskoj crti objavio vrckavi i provokativni video u kojem “Bill Gates” najavljuje novi virus s nazivom “Rektumovid ’23”.

Satira se u četvrtak širi stihijski nakon što ju je podijelio račun Wall Street Silver s više od milijun sljedbenika.

Rektumovid 23

“Gates” u zapisu, izgledno kreiranom i produciranim pomoću jednog od pomodnih deepfake alata opće umjetne inteligencije, čovječanstvo informira da se pred nama “uistinu nalazi novi globalni izazov nalik onom koji smo iskusili od 2020. do 2022. godine”.

>>>#BillGatesBioTerrorist, scenarij majmunskih boginja iz 2021. i drugi trendovi | FactCheck

“Rektumovid 23, kako se zove ovaj novi virus, ne širi se respiratornim sustavom, već .. um .. da. On svoj posao obavlja … um … tamo dolje … u rupi za kukuruz. Također, prijašnje preventivne mjere, poput maski, ovaj put neće trebati. Mi od sada svakom domaćinstvu preporučujemo da nabavi specijalne zaštitne pelene kako bi bili sigurni,” veli “Gates”.

Video u nastavku, kroz “njegove riječi”, podsjeća na veliki prijepor i prezir koji milijarder provocira i uživa zbog svojih gledišta o virusima i svojim interesima u farmaceutskim i drugim kompanijama koje su profitirale od koronakrize.

>>>Bill Gates: iznenađen sam ‘uistinu zlim i ludim’ teorijama zavjera o pandemiji

“Također je bilo nekih poprilično remetilačkih glasina o meni, um, da ja posjedujem više od 90% tržišta specijalnih pelena. To nije istinito, to nije istinito. To je više kao 86%. Ostanite sigurni, svi, i nabavite te zaštitne pelene” zaključuje satira.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] ‘Bill Gates’ upozorava na novi virus – REKTUMOVID ’23 | … 24/08/2023 […]

Comments are closed.