FunPreporučeno

Billie Eilish: bez ikakvog prokletog razloga bila sam ‘super-religiozna’ klinka  

Turbo popularna, “seksualno aseksualna” Billie Eilish je u radio showu sa svojim tatom podijelila par obiteljskih detalja iz djetinjstva, uključujući da je kao klinka bila “super-religiozna bez ikakvog prokletog razloga.”

>>>‘Zbunjeni smo i zahvalni’: senzacionalna Billie Eilish ugrabila sva četiri top Grammyja – VIDEO

“Moja obitelj nikad nije bila religiozna. Ja nisam znala nikog tko je religiozan. No, iz nekog razloga ja sam kao mala djevojčica bila jednostavno nevjerojatno religiozna. To je trajalo godinama,” rekla je.

“I onda, u nekom trenu, ne znam što se dogodilo: to je potpuno nestalo. Bilo je to čudno, jer sam onda nekoliko godina bila gotovo pa antireligiozna, bez razloga. Ne znam zašto se to dogodilo, ne znam što me je napravilo takvom. I onda, nakon tog razdoblja u svom životu ja sam počela voljeti ideje o vjerovanjima drugih.”

>>>Dekolte Billie Eilish raspametio web

Eilish je nastavila pripovijedati kako je mislila da je “baš jako patetično” imati zatvoren um pa se prisjetila kako je voljela “slušati o vjerovanjima ljudi” u čemu uživa i danas.

“Ja volim s ljudima razgovarati o vjeri i slušati u što vjeruju i što ih navodi da vjeruju. Osobito rado to činim kad se ne slažem, jer volim slušati i želim razumjeti. Mislim da je baš bitno dati podršku svim vjerovanjima u svijetu i svim mišljenjima a ne ‘pucati’ po ljudima zbog onog u što vjeruju.”

>>>Spot u kojem Billie Eilish nosi krunu s križevima i paucima je pretty cool, ili?

Njezin tata Patrick je tijekom showa potvrdio da kao roditelj “‘nikad nije pričao o religiji, nimalo. Toga nije bilo u našem domaćinstvu. A ti si (Eilish) jednostavno … vjerovala. Ti si imala te neke organizirane misli o tim stvarima. I ja sam mislio da je to prilično čudesno. Ja se tome nisam protivio, nisam ti rekao: ‘Ti u to ne može vjerovati'”.

“Da, vi ste zbilja davali svesrdnu podršku. Ali ja danas niti vjerujem, niti ne vjerujem. Ja sam u neutralnoj poziciji. Otvorena sam gotovo svakom vjerovanju, i da, volim ideju da Bog postoji. Zašto ne? Kako bih ja to znala? Ja neću reći da to znam, kad ne znam – nitko ne zna.”

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima