PolitikaPreporučeno

‘Building a shared future’: Ruža Tomašić organizira veliku međunarodnu konferenciju u Dubrovniku

Ruža Tomašić
Ruža Tomašić; Foto: EP

Zastupnica u Europskom parlamentu i dopredsjednica Hrvatske konzervativne stranke (HKS) Ruža Tomašić u petak  8. studenoga u Dubrovniku organizira veliku međunarodnu konferenciju s nazivom “Building a shared future”.

>>>Preferencijalni pobjednici: 69.167 glasova za Ružu Tomašić, 68.056 za Mislava Kolakušića

Konferenciju organizira uz potporu zaklade New Direction, predvodnika u ideji reforme Europske unije na principima suverenizma, individualnih sloboda, parlamentarne demokracije, vladavine prava, niskih poreza, pametnog upravljanja javnim sredstvima te slobodne trgovinske razmjene utemeljene na zdravoj konkurentnosti.

>>>program

Na konferenciji će sudjelovati brojni međunarodni akteri koji će raspravljati o ideji konzervativizma, suverenizma i patriotizma u suvremenoj političkoj misli, o budućnosti projekta Europske unije nakon Brexita, te o brojnim drugim aktualnim temama kao što su to pravne reforme na razini Europske unije i individualnih država članica, razvoj zdravstvenog turizma u svjetlu Hrvatske kao iznimno atraktivne turističke destinacije, razvoj neprofitnog sektora i volonterskih organizacija u EU te o brojnim drugim zanimljivim i aktualnim temama, navodi se u priopćenju Ureda Ruže Tomašić.

Konferencija će se održati u Hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, u dvorani Mistral, od 9.45 do 17 sati.