FunPreporučeno

Dost’ velika trema, ozbiljne i apsolutno najbolje pripreme | Nika Turković u Tvornici kulture

Nika Turković sprema se za najveći koncert karijere! Veliki pogon Tvornice kulture dočekat će je u subotu 26. listopada.

Kantautorica koja je obilježila domaću pop scenu 2023. albumom “11” i singlom “Ima smisla” trenutno je jedna od najemitiranijih u državi s pjesmom “Mogu i sama” u kojoj je udružila snage s Nelom.

“Ovo je moj najveći koncert do sada i zato imam dost’ veliku tremu, ali ga i ozbiljno apsolutno najbolje pripremam. Iza i uz mene su najbolji bend i ekipa, tako da ZNAM da će publici ovo biti nešto najbolje što će od nas čuti i vidjeti. Jedva čekam!” izjavila je Nika povodom objave velikog zagrebačkog nastupa.

Debi album “11” Nika je promovirala u rasprodanom zagrebačkom klubu Peti kupe, a sad je sazrjelo vrijeme da konačno stane na pozornicu najveće domaće koncertne dvorane. “11” je napravio puni krug, dva puta zasjeo na vrh najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj i u domaći eter instalirao hitove kao što su “Gledaj me”, “Pusti”, “U mraku”, “Dok nas nema”, “Tvoj mir” i “Boje”.

Krajem prošle godine predstavila je svjež zvuk nasljednika, singl “Ima smisla”, kandidat za Cesaricu u prosincu, a 8. ožujka ove godine i još jednu novu pjesmu – sjajan duet s Nelom “Mogu i sama”.

Kruna dosadašnje karijere

Zagrebački koncert bit će kruna Nikine dosadašnje karijere i mjesto na kojem će se uživo čuti još glazbe s novog studijskog albuma očekivanog do kraja godine.

Osim Zagreba publika će je uživo moći gledati i 18. svibnja u riječkom Pogonu kulture, kao i na trogirskom Kula Kula festivalu koji se održava od 2. do 4. kolovoza, dok će novi datumi biti objavljeni uskoro.

Ulaznice za Tvornicu kulture nalaze se u prodaji po cijeni od 13 eura za early birds. Nakon što je ovaj ograničeni kontingent rasproda cijena se diže na 15 eura, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice se mogu kupiti u Aquarius Music Shopu u Gundulićevoj, online na Entrio.hr i na svim Entriovim fizičkim prodajnim mjestima.

Piše: Tvornica kulture

Dolazeći koncerti u Zagrebu