PolitikaPreporučeno

Fokus i Republika naveli primjere uspješnog upravljanja, zatražili glas ‘tihe i nezadovoljne većine’

Koalicija Fokus-Republika održala je konferenciju za novinare na zagrebačkom Markovom trgu s kojeg su poručili da su oni riješili sve što drugi tek obećavaju i da imaju konkretna rješenja za veće plaće, manje poreze, kvalitetan život, dobro plaćen posao i brigu o mladima i umirovljenicima.

I zbog toga, ako vas ne zanimaju “kravice” i politička prepucavanja, već gledate da glas date onima koji imaju konkretna rješenja i rezultate, glasajte za koaliciju Fokus-Republika, istaknuli su.

Predsjednik stranke Fokus i nositelj liste za VI. izbornu jedinicu Davor Nađi rekao je da se zadnjih 30 godina glas za HDZ i SDP pokazao kao bačen glas.

Davor Nađi, predsjednik stranke Fokus i nositelj liste u VI. izbornoj jedinici; Foto: Dario Grzelj/Hina
“Siguran glas za bolju budućnost”

Dok oni govore o demografiji mi za primjer imamo grad Dugo Selo u kojem se rađa najviše djece u Hrvatskoj. Dok oni obećaju veće plaće mi imamo Svetu Nedelju koja je najbolji grad za gospodarstvo u Hrvatskoj, rekao je Nađi i dodao:

“Dok drugi muku muče s visokim porezima, razbacanim otpadom na ulicama i  stambenim pitanjima mi imamo Samobor koji je veliki grad s najvećim porastom kvalitete života. Dok drugdje nema posla, mi imamo Sveti Ivan Zelinu koja je nezaposlenost svela na minimum i iz treće kategorije razvijenosti skočila na sedmu”.

Zbog toga su nam se, kaže, pridružili i drugi nezavisni gradonačelnici poput Ivana Jankovića iz Gline, Gorana Bukovca iz Otočca, Danijela Tušaka iz Gospića, a tu je i naš Damir Bajs iz Bjelovara, kao i Goran Šimić iz Šibenika koji je nositelj nagrade “Ponos Hrvatske”.

“Mi mijenjamo Hrvatsku s ljudima s terena koji znaju što i kako treba pa je glas za nas siguran glas za bolju budućnost”, poručio je Nađi.

Snaga tihe i nezadovoljne većine

Predsjednik stranke Republika i nositelj liste u I. izbornoj jedinici Damir Vanđelić pozvao je građane da ne gube nadu. Tiha i nezadovoljna većina ima dovoljnu snagu da Hrvatskoj donese potrebne promjene, a mi iz koalicije Fokusa i Republike imamo znanje i što je još važnije – volju, da provedemo sve što predlažemo našim programom.

“Za samo četiri godine život u Hrvatskoj mogao bi biti neusporedivo bolji i zato pozivam sve građane da u srijedu izađu na birališta i zaokruže listu dva koalicije Fokusa i Republike”, poručio je Vanđelić.

Damir Vanđelić, predsjednik stranke Republika i nositelj liste u I. izbornoj jedinici; Foto: Dario Grzelj/Hina

Povezane vijesti