Biznis i ekonomija

Grmoja: bit ćemo na strani malih i srednjih poduzetnika, radnika, ribara, seljaka

Kandidat Mosta za premijera Nikola Grmoja u četvrtak je u Splitu najavio da njihova stranka nudi konkretne mjere, ali i da su garancija za obračun s korupcijom i slanje HDZ- a u oporbu.

Rekao je da im kampanja ne treba jer im njihova djela u protekle četiri godine govore što će raditi kada budu u poziciji da mijenjaju stvari u Hrvatskoj.

Podsjetio je da SDP, Možemo i Domovinski pokret u protekle četiri godine nisu otkrili niti jednu aferu, a jedini koji su razotkrivali afere su upravo Mostovci.

Upozorio je ako HDZ dobije još četiri godine mandata da će Hrvati imati plaće i standard 36 posto manji od prosječnog Slovenca i 63 posto manji od prosječnog Nijemca, te ćemo se i dalje pitati zašto Hrvati odlaze.

“Nudimo konkretne mjere smanjenja poreza na dohodak kako bi svima rasle plaće, povećat ćemo mirovine ukidanjem poreza na mirovine i uskladiti mirovine s inflacijom, brinut ćemo o našim paušalnim obrtima. U potpunosti ćemo se orijentirati na obrtnike koji zapošljavaju pola milijuna ljudi. I dalje ćemo se suprotstavljati bankama, korporacijama i tajkunima, biti na strani malih i srednjih poduzetnika, radnika, ribara, seljaka”, poručio je Grmoja.

3P koalicija

Kazao je i da je Most garancija za obračun s korupcijom i slanja HDZ- a u oporbu jer nam se ne smije dogoditi tzv. 3P koalicija Plenković, Penava, Pupovac, a Most će biti garancija da se u Hrvatskoj neće provoditi lijeve globalističke politike.

Istaknuo je da su HDZ i SDP stranke koje su proistekle iz iste partije te da treba završiti s tim jer je vrijeme za nove ljude koji će od Hrvatske napraviti stvarnu, demokratsku državu u kojoj će se poštivati volja građana, koji će osjećati bilo naroda i raditi za narod.Povezane vijesti