Biznis i ekonomija

Imperial jamči primanja od 1.000 do 1.800 eura neto | sezonski poslovi

Imperial Riviera će u 2023. godini uložiti dodatnih 6 milijuna eura u primanja radnika. Plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja – kuhare, konobare i recepcionare tako će u Imperial hotelima, kampovima i ljetovalištima iznositi između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih pomoćnih pozicija, iznosit će između 1.000 i 1.200 eura neto.

Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel; Foto: Imperial Riviera/Handout via 404

Imperial će ove sezone zapošljavati gotovo 1.800 djelatnika, a ove godine nastavlja i s povećanjem broja djelatnika koji imaju cjelogodišnji posao i primanja, pa će tako do početka turističke sezone zaposliti dodatne djelatnike na neodređeno, a u mjeri aktivne politike zapošljavanja “Stalni sezonac”, koju Imperial provodi u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, zapošljava 300 djelatnika godišnje. Također, djelatnicima Imperiala će se nakon ljeta ponuditi posao tijekom zime u hotelima na skijalištima u Austriji u sklopu Valamar grupacije.

Imperial Valamar Collection Hotel; Foto: Imperial Riviera/Handout via 404

“Imperial Riviera intenzivno radi na nizu projekata i aktivno se priprema za ovogodišnju sezonu, a to uključuje i realizaciju investicija od 32 milijuna eura kao dio ciklusa ulaganja Imperial Riviere nakon dokapitalizacije dubrovačkih hotela od strane Valamar Riviere i AZ mirovinskih fondova. Imperial je kompanija koja na prvo mjesto stavlja zadovoljstvo gostiju i svojih zaposlenika, što pokazujemo ulaganjem u podizanje kvalitete objekata i poboljšanjem uvjeta rada. I ove godine ćemo nastaviti s programima nagrađivanja naših zaposlenika kojima se osobito nagrađuju izvrsnost, zalaganje te izvanredni rezultati”, predsjednik Uprave Imperial Riviere, Alen Benković.

Kako bi dodatno poboljšao kvalitetu života djelatnika u destinaciji u kojoj radi, Imperial nastavlja s provođenjem programa “Živi destinaciju”, gdje svim djelatnicima koji dolaze raditi iz drugih krajeva Hrvatske, osim kvalitetnog smještaja i prehrane omogućava popuste, a pruža i mogućnost korištenja zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena.

>>>Liburnia Riviera Hoteli povećava plaće do 19 posto, nastavlja poboljšavati uvjete rada

Natječaji za zapošljavanje su već otvoreni, a svi zainteresirani za rad u Imperialu mogu se prijaviti OVDJE.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Imperial Riviera