PolitikaPreporučeno

‘Normalni ljepotan’ s Pantovčaka ‘opterećuje javnost lažima i osobnim frustracijama’ | Vlada

“Normalni ljepotan” s Pantovčaka i njegovi suradnici nisu ostvarili nikakav kontakt s uredom premijera oko obljetnice akcije “Plitvice”, naveli su u srijedu iz Službe za odnose s javnošću Vlade nakon što je predsjednik ranije putem svog Ureda premijera Plenkovića izravno optužio da “opet laže”.

>>>‘Ružni, prljavi, zli..,’ sociopati, gospodin Njonjo i zagađivanje javnog prostora  – za vikend

“S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije “Plitvice”, niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

>>>Plenković: sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost sadržajan, dobar i koristan

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije ‘Plitvice’,” piše u priopćenju Vlade uz koji je privinuta sljedeća fotografija.

Vlada RH

Ured predsjednika ranije je u srijedu objavio dokumente koji su naizgled u opreci s tvrdnjama Vlade.

Comments (2)

  1. […] ‘Normalni ljepotan’ s Pantovčaka ‘opterećuje javnost lažima i … 31/03/2021 […]

  2. […] ‘Normalni ljepotan’ s Pantovčaka ‘opterećuje javnost lažima i … 31/03/2021 […]

Comments are closed.