Biznis i ekonomijaPreporučeno

Počelo je odbrojavanje do najvećeg HR događaja godine!

HR Days konferencija ponovno, 20. i 21. rujna, u Rovinj donosi vatromet ideja, pregršt inspiracije i otvaranje novog “poglavlja” priče o ljudskim potencijalima, okupljajući pritom više od 500 HR stručnjaka iz Hrvatske i regije!

U sam smiraj ljeta, 20. i 21. rujna, Rovinj postaje epicentar najveće i najdugovječnije konferencije posvećene ljudskim potencijalima u našim krajevima – HR Days konferencije!

>>>11. HR Days konferencija | program

Ovogodišnje, a ukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije će okupiti neke od najboljih predavača iz svijeta ljudskih potencijala, koji će nas pobliže upoznati s aktualnim temama i trendovima kao što su: HR Strategy, HR Business Partner, Learning&Development, Leadership&Motivation, Total Rewards i Employee Experience. Pod povećalo ćemo staviti i sveprisutni Generacijski jaz, a nipošto nećemo zaobići ni ulogu umjetne inteligencije.

Nadahnuće i znanja za kojima tragamo

Osim predavanja vodećih stručnjaka u industriji, ovogodišnja konferencija će ponuditi i raznovrsne i korisne radionice te Masterclass, kao i dva panela koji će produbiti naše shvaćanje ključnih tema iz svijeta ljudskih potencijala:

  • Panel “Gen Z – izazovi u upravljanju, očekivanja, tips&trick” će razmotriti kako se prilagoditi novim načinima rada i komunikacije kako bismo osigurali uspješno upravljanje i suradnju.
  • Također, tu je i panel “Data Driven Employer Branding”, koji će istražiti kako primjena podataka može oblikovati strategiju zapošljavanja i izgradnje imidža poslodavca.

Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje regionalne HR prakse,  a s obzirom na to da HR Daysi nisu samo poslovni događaj, u večernjim satima slijedi neizostavan party uz jedno od najpoznatijih imena domaće glazbene scene – Matiju Cveka!

>>>Supermoći lidera, časnici srca i suočavanje s emocijama na HR danima portala MojPosao

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije – priče koja traje!

Ove godine s nama su i partneri Algebra i Employer Partner te sponzori LQ, Agilcon i Gecko, Selekcija.hr, Simulus, DeeP Project, Data – Link Unija Smart Accounting, InfoDom, Above Academy, Carlsberg i Somersby.

Pratite nas na Google vijestima

Piše: MojPosao

Comment here