Politika

Posavec: osjećam i vidim buduću vladu lijevog centra, i mi ćemo tu vladu podržati

Listu za 3. izbornu jedinicu posljednjeg dana predala je Nezavisna platforma Sjever na čelu s međimurskim županom Matijom Posavcem.

“Niti jedna lista ijedne regionalne stranke među svojim imenima nema ona imena koja ima Nezavisna platforma Sjever, a riječ je o tri gradonačelnika, šest načelnika, županu, ljudima koji su već bili na provjeri među biračima i koji se ne moraju ideološkim pitanjima nego se mogu baviti svojim rezultatima”, poručio je Posavec.

Međimurski župan Matija Posavec nositelj liste Nezavisne platforme Sjever za III. izbornu jedinicu; Foto: Siniša Kalajdžija/Hina

Dodao je kako u 3. jedinici izlaze samostalno, a u ostalima će podržati partnere u Istri i Primorju, Šibensko-kninskoj županiji i dijelu Slavonije s kojima su potpisali sporazum.

Kao politički centar, dodao je očekuju sjajne rezultate. “U trećoj izbornoj jedinici vjerujem da možemo osvojiti tri mandata”, rekao je.

Milorad Batinić, Dubravko Bilić, Rajko Solar; Foto: Hina/Siniša Kalajdžija

A što nakon izbora, upitali su ga novinari. “Osjećam i vidim na terenu da će buduću Vladu formirati lijevi centar i mi ćemo tu Vladu podržati”, najavio je Posavec.

U 1. i 6. izbornoj jedinici se natječe i Pokret za modernu Hrvatsku, koji je, također, ovog posljednjeg dana predao svoje izborne liste. Stranke i kandidati liste mogu predati još samo danas, na Veliki petak, do ponoći.


Povezane vijesti

Comment here