Politika

Vilibor Sinčić u Rijeci: Idemo uzeti što više mandata i učiniti da ih što manje dobiju HDZ i IDS

Potpredsjednik nove političke stranke Pravo i pravda, eurozastupnik Ivan Vilibor Sinčić, u petak se u Rijeci predstavio kao nositelj koalicijske liste te stranke, Domovinskog pokreta i još nekoliko stranaka u 8. izbornoj jedinici za parlamentarne izbore 17. travnja.

Sinčić je novinarima izjavio da ne sumnja u sjajan rezultat ove koalicije u 8. izbornoj jedinici.

Predsjednik stranke Pravo i Pravda Mislav Kolakušić i potpredsjednik stranke i nositelj u 8. izbornoj jedinici Ivan Vilibor Sinčić družili su se sa Riječanima na Korzu i predstavili svoj izborni program. Na fotografiji Ivan Vilibor Sinčić i Mislav Kolakušić; Foto: Miljenko Klepac/HINA

“Idemo uzeti što više mandata i učiniti da ih što manje dobiju HDZ i IDS. Hrvatska treba snažne reforme te zakone i politike koji će se donositi ovdje, od našeg naroda, naših predstavnike za naš napredak a ne da nam se ubacuju interesi, organizirani kapital velike korporacije i kojekakvi centri moći”, rekao je.

Kaže da smo “sve siromašniji i sve nas je manje”, a opći trend u zemlji, ustvrdio je Sinčić, “jako je loš unatoč tome što premijer (Andrej) Plenković lažno propagira”.


Politička putovanja Ivana Vilibora Sinčića

Comment here