PreporučenoTech

Potražnja natjerala Samsung da osigura dodatne količine Galaxy Folda za Hrvatsku: prednarudžbe

Svega nekoliko dana nakon što je u Hrvatskoj započela prednarudžba Samsung Galaxy Fold uređaja rasprodane su sve količine ovog najiščekivanijeg pametnog telefona godine. Zbog iznimnog interesa korisnika tvrtka Samsung Electronics je od utorka, 10. prosinca, osigurala dodatne količine uređaja i omogućila nastavak prednarudžbi.

>>>Samsung prima prednarudžbe za Galaxy Fold koji na hrvatsko tržište stiže 20. prosinca

Prednarudžbe ovog najinovativnijeg Samsung mobilnog uređaja bit će, po osiguravanju novih količina, otvorene sve do 20. prosinca. Od tog dana započinje njegova prodaja i to u Samsung experience storeu u Zagrebu i Splitu te kod mobilnih operatera. Preporučena maloprodajna cijena Galaxy Fold uređaja je 15.500 kuna, a bit će dostupan u crnoj boji.

>>>Samsung lansirao ‘revolucionarni’ Galaxy Fold: VIDEO

Ovako veliki interes za Samsung Galaxy Fold mobilnim uređajem, koji predstavlja vrhunac inovacije i razvoja tehnologije, nije neočekivan uzevši u obzir sve novitete i brojne benefite koje će nuditi svojim budućim vlasnicima. Neke od ključnih inovacija koje donosi Samsung Galaxy Fold su:

  • Preklopivi Infinity Flex zaslon

Zahvaljujući zapanjujućem 7,3-inčnom Dynamic AMOLED zaslonu, Galaxy Fold mijenja način na koji korisnici konzumiraju sadržaj i omogućuje jednostavnu upotrebu i multitasking. Također, kad je zatvoren, omogućuje jednostavan pristup zaslonu pa ga korisnici mogu jednom rukom izvući iz džepa kako bi nekoga nazvali, poslali poruku ili ažurirali obavijesti na društvenim mrežama. Ovaj vrhunski uređaj nadilazi ograničenja tradicionalnog pametnog telefona, a istovremeno nudi veći zaslon i jedinstvenu povezivost.

  • Napredna tehnologija za vrhunske fotografije

Stražnji sustav kamera Galaxy Fold uređaja čine kamere od 12 MP i 16 MP, dok dvostruka prednja kamera prepoznaje lica te omogućuje eksperimentiranje zamućivanjem, dubinom polja te bokeh efektima za umjetnički dojam fotografije. Kada je preklopljen, Galaxy Fold dobro leži u ruci što olakšava kreiranje selfija jednom rukom i to selfie kamerom od 10 MP.

  • Nove mogućnosti multitaskinga

Galaxy Fold prvi integrira hardver i softver u preklopnom uređaju. Ovaj pametni telefon koristi punu snagu nove generacije povezivanja za streaming i preuzimanje videozapisa visoke rezolucije i drugog sadržaja, kao i za pokretanje grafički zahtjevnih igara uz visoku brzinu. Njegovi korisnici mogu u potpunosti iskoristiti 4G mogućnosti.

  • Snaga za cijeli dan

Osim novog dizajna, svestranog fotoaparata i izvrsnih performansi, nezaboravnom korisničkom iskustvu doprinosi revolucionarna dvostruka baterija od 4380 mAh. Zahvaljujući pametnom i prilagodljivom načinu rada, ova dvostruka baterija funkcionira poput jedne i štedi energiju osiguravajući tako snagu za cijeli dan.

Kako bi se osiguralo da iskustva na svakom tržištu budu izvanredna kao i sam uređaj, svaki Galaxy Fold dolazi s ekskluzivnim pristupom specijaliziranim uslugama za korisnike, što uključuje pristup Samsungovim stručnjacima i centru za podršku online ili putem telefona.

*Dostupnost i cijenu uređaja potrebno je provjeriti s operaterom

Samsung