FunPreporučeno

‘Svi se ponašaju kao da sam luda, ja nisam luda’ – Ne brini draga | najava

Stigla je prva najava za obećavajući psihološki triler “Don’t Worry Darling” (Ne brini draga) koji se zabavlja distopijskom potragom za utopijom.

>>>Pandemijom odgođen Top Gun Maverick u kina slijeće 27. svibnja | VIDEO

Glavni su protagonisti zaljubljeni par Alice (Florence Pugh) i Jack (Harry Styles) koji se prema službenom sinopsisu nađu u idealiziranoj zajednici nazvanoj “Pobjeda” (engl. Victory) gdje muškarci rade na top-secret projektu dok su njihova djeca i družice zbrinuti u naizgled lagodnom životu i eskapizmu.

“Pobjeda” je pod upravom i karizmatičnim utjecajem izvršnog direktora i životnog učitelja Franka (Chris Pine) koji slovi kao korporativni vizionar i pod nadzorom drži svaki kutak u pustinji izolirane zajednice.

>>>Gle Nicolasa Cagea u izazovnoj ulozi Nicolasa Cagea | Nepodnošljiva težina masivnog talenta | najava

Dok muškarci svakodnevnicu provode u sjedištu projekta, gdje rade na “razvoju progresivnih materijala”, njihove supruge, uključujući elegantnu partnericu lidera Shelley (Gemma Chan) uživaju u ljepoti, luksuzu i razvratu.

>>>Mačak u čizmama popušio osam od 9 života | NAJAVA

Život se čini savršenim i sve su želje pojedinaca naizgled ispunjene dobrohotnošću kompanije. Sve što se traži za uzvrat je diskrecija i predanost projektu.

Alice, poput svoje muze iz zemlje čudesa, uskoro zamjećuje pukotine u idili, bljeskove nečeg zlokobnog što se skriva podno privlačne vanjštine. Ona si ne može pomoći i započinje s propitivanjem raja, što je, sudeći prema najavi vodi u opasnost i frenetičnu psihološku dramu.

>>>‘Bullet Train’ – deliričan akcijski triler s ‘bubamarcem’ Pittom i drugim vrhunskim ubojicama

Atrakcija, koja je u punom svjetlu i duljini debitirala 2. travnja na CinemaConu, na webu je izazvala hvalospjeve i naišla na široko odobravanje. Pogledajte zašto:

Film je režirala glumica i redateljica Olivia Wilde a scenarij potpisala Katie Silberman. Premijera je najavljena za 23. rujna 2022. godine.

Kokice, slushie, zanimacija!

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima