Biznis i ekonomija

U Vukovaru otvoren prvi STOP SHOP retail park

Novi retail park STOP SHOP svečano je otvoren u Vukovaru. Prvi je to maloprodajni park ovoga brenda u gradu, drugi u Vukovarsko-srijemskoj županiji te ukupno četrnaesti na području Republike Hrvatske. Širenjem na krajnji istok Hrvatske STOP SHOP je dodatno ojačao svoju prisutnost na domaćem tržištu te potvrdio uspješnost svog poslovnog modela na nacionalnoj razini. Svečanom otvorenju vukovarskog STOP SHOP-a prisustvovao je gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava te Joško Piteša, country manager operations za Hrvatsku, u ime STOP SHOP-a, kao i predstavnici zakupaca, uvaženi gosti i posjetitelji novootvorenog trgovačkog središta. Povodom otvorenja posjetitelje je dočekao bogat cjelodnevni program te niz pogodnosti domaćih i međunarodnih brendova, kao i aktivnosti za sve uzraste. Program svečanog otvorenja nastupom je obogatio i lokalni KUD Kolo Vukovar.

“Izražavam svoje zadovoljstvo otvorenjem trgovačkog centra STOP SHOP u Vukovaru koji će s nizom novih sadržaja, poglavito na istočnom dijelu grada, upotpuniti i obogatiti ponudu. Važno je naglasiti da će novi centar privlačiti u naš grad i stanovnike okolnih mjesta, počevši od Iloka i Tovarnika, a isto tako mnogi će pronaći i svoje radno mjesto te će ovdje zarađivati za svoje obitelji i njihovu egzistenciju. Investitorima želim uspješan rad, a posjetiteljima ugodnu kupovinu”, istaknuo je Ivan Penava, gradonačelnik Grada Vukovara povodom otvorenja novog STOP SHOP-a.

Mario Biljan, Joško Piteša i Ivan Penava; Foto: STOP SHOP/Handout

STOP SHOP Vukovar četrnaesti je maloprodajni park ovoga brenda u Hrvatskoj. Novootvorena shopping destinacija nalazi se u Zagrebačkoj 1A, a stanovnici Vukovara i okolice sada na raspolaganju imaju gotovo 9.000 m2 prodajnog prostora s 14 novootvorenih lokala. Osim prepoznatljive arhitekture te prostranog parkinga s 275 parkirnih mjesta, novi STOP SHOP kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: TEDi, VACOM, ZOO City, Mana Moda, BabyCenter, Sinsay, Mandis Pharm, Admiral, Offertissima, dm drogerie-markt, Plodine, New Yorker, Optika Anda i Viktor.

“Otvorenje STOP SHOP-a Vukovar ne bi bilo moguće bez podrške lokalne vlasti, naših partnera i izvanrednog tima koji je radio na realizaciji ovog važnog projekta. Novi retail park još jednom potvrđuje veliki poduzetnički potencijal koji smo u STOP SHOP-u prepoznali na istoku Hrvatske. Želimo da STOP SHOP i u Vukovaru postane omiljeno odredište za kupovinu i druženje te da zajedno napravimo pozitivan pomak za ovu regiju. Uvjeren sam kako će stanovnici Vukovara i okolice prepoznati važnost i praktičnost novog trgovačkog središta te da će u njemu moći pronaći sve potrebno za sebe, svoje najmilije i svoj dom. Naš cilj je svim kupcima i posjetiteljima omogućiti da jednostavno i efikasno, ali prije svega pristupačno pronađu sve što im je potrebno”, istaknuo je Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Joško Piteša; Foto: STOP SHOP/Handout

Povodom otvorenja posjetiteljima je predstavljena i posebnost vukovarskog STOP SHOP-a. Naime, tijekom građevinskih radova na izgradnji novog STOP SHOP-a otkriveno je arheološko nalazište povijesnih predmeta. Isti će biti pohranjeni u Gradskom muzeju Vukovar , a posjetitelji i kupci STOP SHOP-a Vukovar prvi su imali priliku pogledati izložbu fotografija koje prikazuju arheološka otkrića pronađena upravo na području novootvorenog maloprodajnog parka. Osim spomenute izložbe, svečano je otvorenje obilježio prigodni službeni program, kao i brojne cjelodnevne aktivnosti za sve uzraste, posebice djecu te posebne pogodnosti svih zakupaca.

Otvorenje STOP SHOP-a u Vukovaru; Foto: STOP SHOP/Handout

STOP SHOP je prepoznatljivi brend maloprodajnih parkova koji predstavljaju alternativu prenatrpanim, često skupim trgovačkim centrima u većim gradovima. Riječ je o maloprodajnim parkovima koji uključuju prepoznatljive i praktične nacionalne i inozemne brendove, a usredotočeni su na gradove srednje veličine. Kroz bogatu ponudu domaćih i međunarodnih zakupaca svojim kupcima STOP SHOP nudi široku lepezu najraznovrsnijih proizvoda – odjeću, obuću, kućne potrepštine te proizvode za djecu i kućne ljubimce. Maloprodajni parkovi ovoga brenda u Hrvatskoj se nalaze na još 13 lokacija – Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin, Pazin, Čakovec i Đakovo.

STOP-SHOP Vukovar

Priopćenje za javnost,
Stop Shop


Povezane vijesti

Comment here