Fun

Utrka s murjom 28. rujna na zagrebačkom Jarunu

MUP javlja da će i ove godine povodom obilježavanja Dana policije održati već tradicionalnu utrku građana malih i velikih uzrasta s policijskim službenicima.

“Trčanjem do boljeg mentalnog zdravlja” naziv je ove utrke koja će se održati 28. 9. 2019. godine na zagrebačkom Jarunu.

“Riječ je o cestovnoj utrci u organizaciji Centra za mentalno zdravlje Visoke policijske škole Ministarstva unutarnjih poslova kojom vas želimo podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja. Odavno je dokazano da trčanje dovodi do značajnih pozitivnih kemijskih promjena u mozgu koje vode ka boljem mentalnom zdravlju, a Centar za mentalno zdravlje je to istraživanjem i dokazao.

>>>Izmijenjeni uvjeti natječaja za srednju policijsku školu: MUP

Stoga, drage sugrađanke i sugrađani, trčanje doživite kao brigu za svoju mentalnu i tjelesnu dobrobit, a u tjelesne aktivnosti uključite i svoje najmlađe. Sudjelovanjem u utrkama koje smo za vas organizirali potičete razvoj sportskoga duha i ljubavi prema sportu kod vaših najmlađih te stvarate zdrave navike za cijeli život.

>>>Ni jedne nema bolje od dobre policije part two: Tvrtko i Bruno pronašli novac pa ‘pokucali’ na vrata

Dali smo vam dovoljno razloga da u subotu, 28. 9. vi, vaši klinci i klinceze izaberete aktivan život, potičete sportski fair play i prijavite se!,” poziva MUP.

  • Dječje utrke započinju u 11 sati.
  • Utrka građana i policije započinje u 12 sati.

Start svih utrka je kod križanja Matije Ljubeka i ulice Hrgovići.

MUP