FunPreporučeno

‘Vrijeme je da se prihvati postojanje vraga’ | The Conjuring: The Devil Made Me Do It | najava

Vera Farmiga u novom "Prizivanju"; Foto: Warner Bros.

Warner Bros. donosi najavu za novi izdanak “The Conjuring Universea”, serije filmova utemeljene na dramatizaciji dogodovština stvarnih istraživača paranormalnog Eda i Lorraine Warren čije je koketiranje s onostranim u 60-im, 70-im i 80-im godinama prošlog stoljeća fasciniralo Amere.

>>>Cvjetnica: papa upozorio na ‘vraga u pandemiji’

Producenti “The Conjuring: The Devil Made Me Do It”, sedmi film lukrativne franšize čija se zarada približava iznosu od dvije milijarde dolara, nabacuju kao “jedan od najsenzacionalnijih slučajeva iz dosjea” Eda i Lorraine Warren. “Bilo je to prvi put u povijesti Sjedinjenih Država da je jedan osumnjičenik za ubojstvo svoj čin pokušao obraniti demonskom opsjednutošću,” navodi se u pitchu.

Uloge Eda i Lorraine repriziraju Patrick Wilson i Vera Farmiga, a za režiju se pobrinuo Michael Chaves koji je s umjetničkih i nagrađivanih horror margina u glavnu struju uplivao u 2019. godini filmom “The Curse of La Llorona”.

>>>Stari nikogović ‘puko u kinima’, razbucao huligane i rusku mafiju – zaslužio pohvale | Nobody

Uz sada tri glavna filma, Conjuring Universe sadrži i tri naslova o opsjednutoj lutki “Annabelle” i film “Opatica” (The Nun) iz 2018. godine.

>>>Bad ass plaćenici idu na heist u zombijima inficiran Las Vegas | Army of the Dead | najava

“The Devil Made Me Do It” u kina i na HBO Max stiže 4. lipnja.

Pratite nas na Google vijestima