Politika

Željka Josić imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu demografije i useljeništva | Vlada RH

Na zatvorenome dijelu današnje, 1. sjednice Vlade razriješena je državna tajnica bivšeg Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić te je istovremeno imenovana državnom tajnicom u Ministarstvu demografije i useljeništva.

Razriješen je i državni tajnik bivšeg Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva Bernard Gršić te je istovremeno imenovan državnim tajnikom u Ministarstvu pravosuđa, uprave i digitalne transformacije.

Donesen je Zaključak kojim se predlaže Nadzornom odboru Agencije za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. imenovanje Saše Bilića za direktora toga društva, do provedbe natječaja za imenovanje direktora društva, na razdoblje od najduže šest mjeseci.

Donesen je Zaključak kojim se predlaže Skupštini društva Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama d.o.o. izbor mr.sc. Slavice Pezer Blečić za članicu Nadzornog odbora toga društva, do provedbe postupka izbora člana Nadzornog odbora, na vrijeme od najduže šest mjeseci.

Povezane vijesti

Comment here