FunPreporučeno

Jane Doe No. 5: R. Kelly je snimao sav naš seks, prljanje lica izmetom

Bivša djevojka R&B pjevača R. Kellyja u ponedjeljak je ispred porote posvjedočila o godinama seksualnog zlostavljanja, učestalom fizičkom i verbalnom nasilju i kontroli njezina svakog poteza.

U sudskim spisima predstavljena kao Jane Doe No. 5, žena je rekla da je Kelly redovito provjeravao njezin telefon kako bi bio siguran da nikom ne piše o njihovoj vezi koja je započela u 2015., kada je ona imala 17 godina.

>>>Odvjetnici: R. Kelly nije reagirao na sudski poziv jer ne zna čitati

Posvjedočila je i da ju je pjevač “kažnjavao” zbog neposlušnosti, uključujući lupanje po stražnjici silinom koja ostavlja modrice ili poderotine na koži. “Kažnjavao me gotovo svaka dva, tri dana,” rekla je u sudnici saveznog suda u Brooklynu.

Sada stara 23 godine, Doe je izjavila da je u 2017. bila prisiljena na neželjeni pobačaj nakon što je zatrudnjela s 54-godišnjim pjevačem.

“Anamneza”

Doe je posvjedočila kako je Kellyja prvi put upoznala na festivalu u Orlandu gdje joj je poklonio “puno pažnje” tijekom njezine izvedbe. Jedan od njegovih pobočnika je uručio telefonski broj, a ona je pomislila kako će dobiti pomoć u pjevačkoj karijeri.

Kad je došla na audiciju, Kelly joj nije dao zapjevati prije nego što mu je dozvolila oralni seks, nakon toga su seksualni odnosi postali regularni u mnogim gradovima. Pjevač je njihov snošaj uvijek bilježio iPadom.

>>>Bob Dylan na petak 13. optužen da je u 1965. seksualno zlostavljao 12-godišnju djevojčicu

Poput drugih svjedokinja, Doe je porotnicima opisala striktna pravila koja podrazumijevaju traženje dozvole za svaki čin – čak i izlazak iz sobe kako bi se otišlo po hranu ili odlazak u kupaonicu. Rekla je da je Kelly tražio da ga zove “Daddy” (tatica) i poljubi čim bi ušao u sobu.

Doe je posvjedočila da joj je u jednom trenutku dijagnosticiran herpes nakon što je tijekom seksa doživjela bol koja se pogoršala do te mjere da nije mogla hodati. Pjevača je optužila da ju je zarazio hotimice, te se čak šalio, govoreći “svi ga imaju”.

“Bila sam shrvana,” rekla je pa briznula plač.

Izmet

Doe kaže da je prvi šamar iskusila krajem ljeta 2015. godine, nakon što je Kellyju rekla da ima 17 godina i da se želi vratiti u školu. On je, uz privolu roditelja, za nju pronašao starateljicu i omogućio “školovanje na daljinu”.

Žena je posvjedočila i da je Kelly s vremenom postajao sve nasilniji, jednom ju je prilikom istukao tenisicom jer ju je uhvatio u dopisivanju o njihovoj vezi.

>>>Žrtva Epsteina tuži britanskog princa Andrewa zbog silovanja, zlostavljanja

Posvjedočila je i o nasilju prema drugim ženama, podijelivši s porotom da je pjevač jednom snimio videu u kojem ju tjera da lice uprlja izmetom.

Kelly, čiji hitovi uključuju “I Believe I Can Fly” i “Bump N’ Grind” na sudu odbacuje krivnju za devet slučajeva reketarenja u optužnici koja opisuje zlostavljanje šest žena i djevojaka među kojima je i pokojna pjevačica Aaliyah.

Očekuje se da će suđenje potrajati nekoliko tjedana i da bi Kelly mogao biti suočen s kaznom doživotnog zatvora.

Pratite nas na Google vijestima