PolitikaPreporučeno

Medvjedev špota britanske ‘nekrofile’: sad neće biti mira

Moskva neće sudjelovati u mirovnim pregovorima s Ukrajinom nakon što je Kijev prešao rusku granicu i osvojio dijelove pogranične oblasti Kursk, napisao je srijedu zamjenik predsjednika ruskog Vijeća nacionalne sigurnosti, Dmitrij Medvjedev.

“Sve je sjelo na mjesto nakon što su neonacisti izveli čin terorizma protiv Kurske oblasti. Dosta je prazne priče o divnom miru od neovlaštenih posrednika. Sada je svima jasno – čak i ako to nitko javno ne kaže – da nema razgovora dok neprijatelj ne bude potpuno poražen,” napisao je na Telegramu.

Medvjedev je précis svojeg gledišta objavio na X-u

Pojasnio je da govori o “preuranjenim i nepotrebnim mirovnim pregovorima koje je predložila međunarodna zajednica, a koji su nametnuti Kijevu”.

“Nekrofili”

Medvjedev se rječito osvrnuo i na zapadnjačke sile za koje vjeruje da su bile instrumentalne u orkestraciji infiltracije Kurska.

Boris Johnson; Foto: European Council

“Prljavo kopile s odvratnim licem i raščupanom plavom kosom (bivši britanski premijer Boris Johnson), koji dolazi iz zemlje u kojoj je pripremljena teroristička operacija, ne treba slaviti. Njegova je zemlja pogoršala stanje teritorija bivše Ukrajine kojoj je pokrovitelj: sada će se više novca bacati niz (topničku) cijev, mnogo više uništene opreme i jako puno više mrtvačkih kovčega. Sada neka nesretni ukrajinski robovi strastveno ljube krvave ruke svojih anglosaksonskih gospodara, nekrofila koji ih muče,” napisao je zamjenik šefa ruskog Vijeća sigurnosti,” prema citatu TASS-a.



Povezane vijesti