Biznis i ekonomija

Adria Dental preuzeo zagrebački Dentum, utvrdio poziciju najveće dentalne grupacije u RH

Nakon prethodnih investicija u zagrebačku Polikliniku Arena, Salonu Dental i dentalni laboratorij Vladimir Tešija iz Solina te u Polikliniku Rident i dentalni laboratorij Ridental d.o.o., Adria Dental Group nastavila je s rastom, investiravši u stomatološku kliniku Dentum, jednu od vodećih klinika u Zagrebu, koja je osnovana 2012. godine.

>>>Poliklinika Aviva preuzela radiološku Polikliniku Dijagnostika 2000

Adria Dental Group time je utvrdila poziciju najveće dentalne grupacije u Hrvatskoj i široj regiji. Grupa sada ima više od 420 zaposlenih, više od 70 ordinacija i preko 160 stručnjaka dentalne medicine, s godišnjim prihodima iznad 30 milijuna eura. U sastavu grupe je 5 klinika i 5 laboratorija (Zagreb, Solin, Rijeka i Poreč) s planom daljnjeg širenja na domaće i regionalno tržište.

>>>Provectus Capital Partners ulaže u Salona Dental, inaugurira regionalni Adria Dental Group

“Ponosni smo što su u klinici Dentum prepoznali našu viziju razvoja i odlučili postati dio Adria Dental Group. Mi stvaramo najveći lanac dentalnih klinika u regiji, vodeći se potrebom korisnika za dobivanjem svih vrsta usluga dentalne medicine na najvišem standardu, uz pomoć najmodernijih tehnologija,” izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Nadzornog odbora Adria Dental Group.

Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Grupe; Foto: ADG/404/Handout

“Adria Dental Group je priključenjem klinike Dentum dobila još jednu izvrsnu ustanovu i odlične stručnjake. Svoju poziciju na tržištu gradimo inzistirajući na najvišoj kvaliteti usluge i praćenjem najnovijih metoda i usluga u dentalnoj medicini. Vjerujem da će to, kao i dosad, naši pacijenti znati prepoznati,” izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Grupe.

Andrej Božić i Petar Bago, osnivači klinike Dentum; Foto: Adria Dental Grupe/Handout via 404

“Ovo je još jedno priznanje da smo u deset godina rada pozicionirali našu kliniku među vodeće klinike u Hrvatskoj. Okupili smo vrhunske stručnjake, imamo čitav niz zadovoljnih klijenata, a sada ćemo u okrilju Adria Dental Group dobiti još jedan zalet za daljnji razvoj klinike i naših djelatnika,” naglasili su Andrej Božić i Petar Bago, osnivači klinike Dentum.

>>>PCP investirao u Stomatološku polikliniku Arena, najavio daljnja ulaganja u konsolidaciju sektora

Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, osnovala je najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji, koji drži većinski udio u Adria Dental Grupi.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Odnosi s javnošću,
Adria Dental Group/via 404