Biznis i ekonomija

Dragan Pujas imenovan novim predsjednikom uprave Plave lagune d.d.

Nadzorni odbor društva Plava Laguna d.d. Poreč donio je odluku o imenovanju gospodina Dragana Pujasa novim predsjednikom Uprave i opozivu gospodina Nevena Stavera sa spomenute pozicije.

Gospodin Dragan Pujas čelno mjesto u kompaniji preuzet će 1. listopada 2019., s mandatom koji će trajati do 31. prosinca 2020. godine. Svoju profesionalnu karijeru gospodin Pujas je 2006. godine započeo u Plavoj Laguni, u kojoj je prošao put od pripravnika do člana Uprave. Prije dolaska u Plavu Lagunu diplomirao je na Ekonomskom fakultetu pri Sveučilištu u Rijeci i uz rad završio MBA studij destinacijskog menadžmenta na Sveučilištu Modul u Beču. U Plavoj Laguni s karijerom je počeo u Sektoru nabave, odakle je prešao u Sektor za operacije, da bi 2015. godine bio imenovan direktorom tog istog sektora. U siječnju 2018. postao je član Uprave Plave Lagune. Kao dugogodišnji ključni član menadžmenta Plave Lagune gospodin Dragan Pujas je značajno pridonio njenim odličnim poslovnim rezultatima i u dobroj je poziciji za nastaviti voditi kompaniju.

Nadzorni odbor zahvalio se gospodinu Nevenu Staveru, koji će 30. rujna 2019. godine napustiti kompaniju nakon 25 godina, na uloženim velikim naporima i iznimnom doprinosu kompaniji tijekom dugogodišnjeg rada te mu poželio sve najbolje u budućem profesionalnom angažmanu.

(PLAVA LAGUNA d.d.)