FunPreporučeno

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves je ‘pretty bad ass’ | VIDEO

Paramount Pictures nudi prvi pogled na novi izdanak u seriji filmova inspiriranih tamnicama i zmajevima u kojem nalazimo pregršt etabliranih glumačkih imena, uključujući Chrisa Pinea, Michelle Rodriguez i Hugha Granta.

>>>U kina dolazi Medvjed na kokainu | VIDEO

Prema sinopsisu, Pine preuzima ulogu šarmantnog lopova i barda Edgina koji zajedno s grupom atipičnih pustolova kreće u lov na davno izgubljenu relikviju i pritom nalazi nevolje i “pogrešne ljude”.

>>>Indiana Jones: nije toliko važno u što vjeruješ, već koliko čvrsto u to vjeruješ | najava

“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves donosi bogati svijet i razigrani duh legendarne igre uloga na veliko platno u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije,” piše u službenom pitchu.

Nova pustolovina u “zaboravljenim carstvima” (engl. Forgotten Realms) pritom je “reboot” i nema veze s trilogijom objavljenom između 2000. i 2012. godine koja je uslijed skučenog proračuna i snažnog oslanjanja na ne baš spektakularne potke i specijalne efekte završila u mediokritetu.

>>>Univerzalno probavljiva najava za treće izdanje Čuvara galaksije | VIDEO

Iako dugo u produkciji, pažljiviji ili hlapljiviji konzumenti filmova i serija na zahtjev u predstavljenom bi mogli ugledati paralele s Amazonovim animiranom ispadom za odrasle “The Legend of Vox Machina” koji također evolvira oko barda i opičene grupe pustolova i misfitsa.

Kako bilo, i sudeći prema predstavljenom, “reboot” od prijašnjih izleta odudara na svakom koraku bila riječ o glumačkoj postavi, raskoši produkcije ili na prvi pogled solidnim CGI i drugim efektima.

>>>Pogledajte što je novo i što stiže iz Disneyeve tvornice snova | 2022./2023.

“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves” dolazi u režiji Jonathana Goldsteina i Johna Francisa Daleya.

Premijera je najavljena za 31. ožujak 2023. godine.

Paramount Pictures

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima