Biznis i ekonomija

Prestižni AC Hotel by Marriott nudi stalni posao u najvišem neboderu Hrvatske | FOTO

Odbrojava se sitno do otvaranja najvišeg nebodera u Hrvatskoj, 135 metara visokog Dalmatia Towera u Splitu, koji je promijenio urbanu vizuru grada pod Marjanom i svojom monumentalnošću mediteranskom gradu udahnuo konture moderne i poslovne arhitekture.

>>>Liburnia Riviera Hoteli povećava plaće do 19 posto, nastavlja poboljšavati uvjete rada

U sklopu Dalmatia Towera osim eminentnih domaćih i međunarodnih IT tvrtki poslovat će i prvi AC Hotel by Marriott u Hrvatskoj. AC brand dio je jednog od najprestižnijih hotelskih lanaca na svijetu – Marriott Internationala sa sjedištem u SAD-u.

Foto: AC Hotel by Marriott/Handout via Parlatina

Pod brendom AC Hotels djeluje više od 150 hotela diljem svijeta te je u njima svaka značajka osmišljena i dizajnirana u cilju besprijekornog iskustva gostiju. Prepoznatljivi dizajn interijera, profesionalna usluga i sofisticirani sadržaji zaštitni su znak AC hotela koji odišu europskom poslovnom elegancijom i jedinstvenim lifestyle izgledom.

Poduzetnički duh

Ipak, prvi hrvatski AC Hotel by Marriott Split kreiran je za moderne putnike s poduzetničkim duhom. Hotel ima 214 soba i apartmana, pet modularnih konferencijskih dvorana dok gastronomsku ponudu krase Cumano Bar i Laureto restoran, a istinski hedonisti moći će uživati u jedinstvenom 178 Spa & Fitnessu.

>>>Imperial jamči primanja od 1.000 do 1.800 eura neto | sezonski poslovi

Zahvaljujući specifičnom obliku ostakljenog tornja svaka soba u AC Hotelu by Marriott Split ima pogled na more i na impresivnu panoramu Splita čija je jezgra pod zaštitom UNESCO-a.

Foto: AC Hotel by Marriott/Handout via Parlatina

Arhitektonska vrijednost Dalmatia Towera u kojem se nalazi hotel prepoznata je i dodjelom prestižnog međunarodnog priznanja 2022 European Property Awards tvrtki investitora Westgate Tower d.o.o.

AC Hotels by Marriott Split uoči nadolazeće turističke sezone okrupnjuje svoj tim i trenutno ima otvorene pozicije: barmen, konobar, sobar/sobarica i spremač/spremačica.

Stalni posao

Management AC Hotela by Marriott Split, otkrio nam je detalje o radu u prestižnom hotelskom lancu smještenom u najvišem neboderu u Hrvatskoj.

Foto: AC Hotel by Marriott/Handout via Parlatina

“Nudimo cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću, stimulacije i mjesečne nagrade za postignute rezultate, plaćene putne troškove i osigurane tople obroke. Rad u AC Hotel by Marriott Split impresivno je iskustvo i nudi savršenu priliku za usavršavanje na osobnoj i profesionalnoj razini. Sve zainteresirane pozivamo da ako ispunjavaju uvjete za rad u globalnom hotelskom lancu ispune prijavu i saznaju sve druge detalje putem portala Moj Posao.”

Svi zainteresirani mogu se prijaviti i direktno slanjem životopisa do 21. svibnja na e-mail adresu hr@acmarriottsplit.com.

Dalmatia Tower; Foto: AC Hotel by Marriott/Handout via Parlatina

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje