FunPreporučeno

Ryder i Paradis oslikale divotnog, nježnog i velikodušnog Deppa: suđenje

Na Visokom sudu pravde u Londonu gdje je u tijeku postupak protiv britanskog tabloida “Sun” koji je pokrenuo briljantni glumac Johnny Depp zbog klevete i tvrdnji da je “zlostavljač i udarač žena” u četvrtak su pročitane pisane izjave njegovih bivših družica Winone Ryder i Vanesse Paradis.

>>>Upravitelj imanja posvjedočio o pronalasku otfikarenog vrška Deppova prsta

Glumica i pjevačica nisu pozvane na svjedočenje uživo, ali njihove pisane riječi u potpunosti proturječje navodima tabloida i bivše Deppove supruge Amber Heard čiji je karakter prema dosadašnjim spoznajama s aktualnog i prijašnjih suđenja u najmanju ruku psihotičan i manijakalan.

“Razumijem da je izrazito važno da ja podijelim svoje iskustvo. Očito je da nisam bila tamo tijekom njegova braka s Amber, ali, iz mog iskustva, koje je toliko nevjerojatno različito, ja sam bila apsolutno šokirana, zbunjena i uzrujana kad sam čula optužbe protiv njega” rekla je Ryder i dodala da je razdoblje provedeno u zarukama s Deppom u 1990-im godinama jedno od najznačajnijih u njezinom životu.

>>>Musk je prašio, potencijalno tukao Heard dok je Depp bio na snimanju: svjedoci

“Ideja da je on nevjerojatno nasilna osoba je najdalje moguće od Johnnyja kojeg sam poznavala i voljela. Ja ne mogu shvatiti ove optužbe, on nikad nikad nije bio nasilan prema meni. On nikad nije bio nimalo grub prema meni. On nikad nije bio grub prema bilo kome,” posvjedočila je u izjavi. “Ja ga istinski i iskreno poznajem samo kao dobrog muškarca – koji nevjerojatno voli, izrazito brine i štiti svakog do kog mu je stalo, ja sam se s njime osjećala jako jako sigurno. Ja nikog ne želim nazivati lašcem, ali iz mog iskustva s Johnnyjem, nemoguće je vjerovati da su tako užasne optužbe istinite. Poznajući ga tako dobro, ja to nalazim izrazito uznemirujućim.”

Pred sudom je pročitana i izjava francuske pjevačice Vanesse Paradis s kojom je Depp u braku proveo 14 godina i dobio dvoje djece.

>>>Seks, droga i kakica na suđenju Deppa i Suna

“Ovo nema nikakve veze s Johnnyjem kojeg ja poznajem i s mojim osobnim iskustvom kroz mnoge godine, ja mogu reći da on nikad nije bio nasilan ili grub prema meni. Ja sam vidjela da su ove užasne izjave (za njega) uznemirujuće i da su također naštetile njegovoj karijeri jer nažalost postoje ljudi koji su povjerovali lažima. To je toliko uznemirujuće jer je on svojom dobrotom i velikodušnošću pomogao mnogima u svom osobnom i profesionalnom životu,” posvjedočila je Paraids.

Suđenje se nastavlja.

Grabancijaš/Deadline