Tech

Samsung predstavio Galaxy A30s

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je novi Galaxy A30s uređaj, koji karakterizira moderan izgled i poboljšane inovacije. Uz svestranu kameru, Infinity Display zaslon i izdržljivu bateriju, ovaj pametni telefon stvoren je za korisnike koji iz trenutka u trenutak žele zabilježiti i podijeliti svoja iskustva, pružajući sve što im je potrebno kod svakodnevnih aktivnosti.

>>>Zagrebačka premijera, preporučene cijene Samsung Galaxy Note10 i Note10+

“Pametni telefoni neizostavan su dio svakodnevice jer povezuju korisnike diljem svijeta i omogućuju im da dijele svoja iskustva i podatke. Budući da učestalost korištenja ovih uređaja kontinuirano raste, nastojimo neprestano uvoditi inovacije i korisnicima pružiti najbolje proizvode i iskustvo,” rekao je YeonJeong Kim, potpredsjednik i direktor grupe za inovativno planiranje proizvoda.

Infografika: Samsung

Galaxy A30s ima trostruku stražnju kameru: poboljšanu glavnu kameru od 25MP, zatim jednu s ultraširokim objektivom od 8MP, kao i objektiv za dubinu od 5MP. S Live Focusom na 5MP dubinskoj kameri korisnici mogu primijeniti profesionalne bokeh efekte i kreirati dinamičnije portrete brzo i s lakoćom.. Također, pametni alati za kameru, uključujući optimizator scene i  Intelligent Flaw Detector, omogućuju fotografiranje savršene fotografije.

Skener otiska prsta ugrađen je u zaslon Galaxy A30s uređaja, čime je zadržana jednostavnost dizajna i istovremeno omogućeno još intuitivnije čuvanje podataka.

>>>Veličina je bitna: VIDEO

Korisnici Galaxy A30s uređaja besprijekorno su povezani s Galaxy ekosustavom i imaju mogućnost korištenja brojnih usluga, uključujući Samsung Health, Samsung Pay i Samsung Knox.

Foto: Samsung

Novi Galaxy A30s uređaj dostupan je u četiri nove boje – crnoj, bijeloj, zelenoj i ljubičastoj, a odlikuje se jedinstvenim dizajnom i stilom.

(Samsung/MPR)