Biznis i ekonomija

Valamar Diamant hotel domaćin trodnevne besplatne radionice ‘ISTRAži poduzetništvo’

Valamar Diamant hotel bit će domaćin trodnevne besplatne radionice  ‘ISTRAži poduzetništvo’ koja će se u organizaciji neprofitne udruge Ekonomska klinika održati od 17. do 19. siječnja u Poreču.

Radi se o besplatnoj edukaciji o različitim metodama koje se koriste u poslovanju poput business canvasa, design thinkinga i pitcha. Cilj radionica je potaknuti mlade, ambiciozne osobe na razvoj vlastitih ideja, poboljšanje prezentacijskih vještina, razvoj poduzetničkog duha te suočavanje sa stvarnim poduzetničkim izazovima i rješenjima. Tematika edukacijskog bootcampa bit će detektiranje, analiziranje i rješavanje izazova u zajednici, povezanost izazova u turizmu, inovacije u turizmu, poduzetništvo u turizmu, primjeri dobre prakse i ekoturizam.

>>>Potpisan ugovor o suradnji između hrvatskih institucija visokog obrazovanja i austrijskog Valamara

Porečani i svi drugi zainteresirani će tijekom projekta imati na raspolaganju mrežu iskusnih predavača i poduzetnika koji ih u razvojnim fazama mogu adekvatno savjetovati. Odgovarat će na sva ekonomska, financijska i marketinška pitanja, ali i ona vezana uz razvoj ideje, pisanje poslovnog plana te načine komunikacije.

Valamar

Radionica će početi 17. siječnja u 16 sati predstavljanjem projekata, upoznavanjem te podjelom u grupe. Pet mentora pratit će rad 25-30 ljudi, a dan će završiti podjelom case studyja te međusobnim  povezivanjem. U subotu u 10:00 prvi zadatak bit će detekcija problema te rezimiranje  business canvas metodologije za izradu poslovnog modela. Slijedi predavanje pod nazivom „savršeni kupac“, predavanje o pitchu i neverbalnoj komunikaciji, business canvas modelu, a naposlijetku će se brusiti detekcija problema (case study). Zadnji dan radionice započet će gost predavač, a do 14 sati će svi timovi završavati prezentacije i pripremati izlaganje uz proglašenje pobjednika.

>>>Valamar Riviera za 2020. najavila investicijski ciklus vrijedan 826 milijuna kuna

Bit će to sjajna prilika da svi sudionici nauče više o samom poduzetništvu, generiranju vlastitih ideja i timskom radu, a prethodno razvijene ideje će se uobličiti u završnu prezentaciju.

Svi zainteresirani za besplatnu radionicu ‘ISTRAži poduzetništvo’ mogu se prijaviti putem sljedeće poveznice.

Valamar