FunPreporučeno

Veliki repozitorij osvježavajućeg znanstvenofantastičnog sadržaja na DUSTU-u | VIDEO

Ljubitelji znanstvene fantastike i srodnih žanrova imaju novi repozitorij sadržaja na DUST-u, relativno friškoj, tek pet godina postojećoj američkoj streaming kompaniji koja je svom katalogu upravo dodala mini-seriju “The Big Nothing” čija potka evolvira oko brutalnog ubojstva na svemirskoj stanici i detektiva Lennoxa čiji je zadatak otkriti ubojicu.

Dodatak u harmoniji s ostatkom ponude DUST-a fokusirane na “znanstveno-fantastični sadržaj koji potiče na razmišljanje, istražujući budućnost čovječanstva kroz leće znanosti i tehnologije.”

>>>Star Wars: The Bad Batch | najava

Kompanija dijelom djeluje i kao venture (iliti riziku sklon) financijer i/ili izdavač spreman za podršku filmskih stvaratelja.

>>>Stiže punk-rock serija iz do srži pokvarenog Ankh-Morporka | The Watch

Kako možete vidjeti na WatchDust TV-u, katalog je krcat kratkim i slatkim, klasičnim, dugometražnim, igranim, animiranim i inim filmovima i serijama s kojima je lako zaploviti u eskapizam. Riječ je o velikom većinom originalnom i osvježavajućem opusu.

>>>Burn the heretic. Kill the mutant. Purge the unclean. – Warhammer Angels of Death – najava

Vlasnici novijih, pametnih televizora, DUST mogu pronaći i među unaprijed instaliranim izvorima bila riječ o AppleTV-u, SamsungTV+, Rokuu, AndroidTV-u, Stirru, NBCUniversalu, Xumou, VRV-u, Xfinityju i SlingTV-u.

#TheFutureAwaits