FunPreporučeno

Star Wars: The Bad Batch | najava

Walt Disney je u četvrtak najavio agresivnu mužnju uspješnica iz Star Wars i Marvel svemira uz sugestiju da će, ovisno o budućem tijeku pandemije, dobar dio novog sadržaja završiti direktno na streaming servisu Disney+.

>>>Odluka Warner Brosa o istovremenim off i online premijerama srušila dionice kinooperatera

Kompanija je rekla da će u sljedećih nekoliko godina producirati 10 novih TV/streaming serija za svaku od franšiza. Planovi uključuju i 15 dugometražnih filmova za koje će biti zadužen Disney Animation i Pixar.

>>>Snimanje serije o starom Benu Kenobiju počinje u ožujku 2021. |  McGregor

Među prvim konkretnim najavama, u četvrtak je objavljen “sneak-peak” u dolazeću (CGI) animiranu serija Star Wars: The Bad Batch čije bi izvorište poznavatelji opusa i kanona mogli prepoznati u TV seriji Star Wars: The Clone Wars  (Ratovi zvijezda: Ratovi klonova) u kojoj se pojavljuje elitna “Bad Batch” postrojba klonova.

Iz najave je vidljivo da je nova CGI animacija detaljnija i fluidnija, u skladu s novim tehnologijama. Zgodno je i doba radnje, smješteno u epohalnim vremenima reorganizacije pale Republike u Galaktičko carstvo.

U četvrtak je potvrđena i produkcija serije “Star Wars: Visions” koju bi prema prvim glasinama trebala krasiti animacija u anime stilu.

Comments (2)

  1. […] je na virtualnoj prezentaciji za investitore najavio more novog sadržaja uključujući još jednu potvrdu da će 78-godišnji Harrison Ford peti i konačni put odigrati […]

Comments are closed.