PolitikaPreporučeno

Novi videozapisi cionističkih zvjerstava

Izraelske obrambene snage (IDF) u subotu su tijekom racija na Zapadnoj obali ranjenog palestinskog muškarca svezale za haubu vojnog džipa.

Videozapis zvjerstva, snimljen u gradu Jeninu, izaziva veliko gnušanje i snažne osude na društvenim mrežama.

Reuters u izvješću potvrđuje autentičnost snimke i ranjenog muškarca identificira kao Mudžaheda Azmija.

IDF je u priopćenju prepoznao “kršenje vojnog protokola” i naveo da je Azmi ranjen tijekom razmjene paljbe.

“Snage su odvezle osumnjičenog dok je bio vezan na vrhu vozila,” potvrđeno je.

Vojska je priznala da “incident nije u skladu s njezinim vrijednostima” i najavila istragu i kažnjavanje počinitelja.

Muškarac je zadržan na liječenju. Njegova je obitelj rekla da je on ozlijeđen tijekom racije i da su zatražili hitnu pomoć, ali su vojnici to spriječili te ga svezali za haubu i odvezli.

Izraelska samovolja i nasilje na Zapadnoj obali eskaliraju desetljećima, a osobito nakon početka rata u Gazi. Europska unija i drugi međunarodni dionici u posljednjim su mjesecima prvi put primijenili sankcije za izraelske doseljenike koji tjeraju i/ili zlostavljaju autohtono stanovništvo.

Bezumna nehumanost, teška zvjerstva

Šokantna i neumoljiva izraelska zvjerstva i nehumanost u Pojasu Gaze i na Zapadnoj obali, uključujući današnji primjer, postojano su kritizirani na društvenim mrežama.

Neljudskost i morbidnost izraelskih, ili radije cionističkih korisnika duboko je uznemirujuća. Primjerice, račun s nazivom Mossad Commentary u petak je objavio videozapis u kojem buldožer nosi mrtvo tijelo Palestinca.

Video bilježi mrtvo tijelo i može biti uznemirujući, prosljedite s pažnjom

Zapis, popraćen emojijima koji sugeriraju pakleni cerek i podijeljen s naslovom: “Uklanjanje smeća” neposredno je komentirao znameniti poduzetnik, politički aktivist i haker Kim Dotcom.

“Ovo je Izrael. SAD i Njemačka to podržavaju,” napisao je.


Povezane vijesti