Biznis i ekonomija

Adria Dental preuzeo polikliniku Fiziodent

Dr. med. dent. Karlo Sudarević; Foto: Adria Dental Group/Handout via 404/Grabancijaš

Adria Dental Group nastavila je s rastom, investiravši u polikliniku Fiziodent  iz Zagreba, jednu od vodećih poliklinika u području ortodoncije. U sastavu grupe sada je 7 klinika i 5 laboratorija na području Zagreba, Solina, Rijeke i Poreča, a ovom investicijom grupa broji preko 450 zaposlenih, među kojima je više od 180 stručnjaka dentalne medicine, koji rade u preko 80 ordinacija.

>>>Adria Dental preuzeo zagrebački Dentum, utvrdio poziciju najveće dentalne grupacije u RH

“Iznimno smo ponosni što  je poliklinika Fiziodent postala dio Adria Dental Group, čime je grupa napravila značajan iskorak na području ortodoncije. Fiziodent se po svemu savršeno uklapa u misiju ADG-a, koja je pružanje vrhunske usluge pacijentima prema najvišim standardima i uz pomoć najmodernije tehnologije”, izjavio je Ivan Dujmović, član Nadzornog odbora Adria Dental Group.

Ivan Dujmović, član Nadzornog odbora Adria Dental Group; Foto: Adria Dental Group/Handout via 404/Grabancijaš

Fiziodent ima dvije poliklinike u Zagrebu, te zapošljava ukupno 40 djelatnika. Osnovan je 2003. godine i vodeća je klinika u području prozirnih i mobilnih aparatića za zube u regiji.

>>>Poliklinika Aviva preuzela radiološku Polikliniku Dijagnostika 2000

“Ponosni smo na svoje vrhunske stručnjake i zadovoljne klijente, a pod okriljem Adria Dental Group vjerujemo da nas očekuje dodatni rast, kako poliklinike, tako i naših djelatnika. U Hrvatskoj smo više puta bili predvodnici svjetskih trendova u ortodonciji, a od 2021. jedini smo hrvatski Invisalign Diamond provider”, naglasio je osnivač i ravnatelj poliklinike Fiziodent Karlo Sudarević, dr. med. dent.

Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Grupe; Foto: ADG/404/Handout via 404/Grabancijaš

“‘Priključenjem poliklinike Fiziodent dobili smo još jednu izvrsnu ustanovu i odlične stručnjake, s naglaskom na područje ortodoncije. Svoju poziciju na tržištu gradimo inzistirajući na najvišoj kvaliteti usluge, te s ponosom možemo reći da Fiziodent iza sebe ima više od 15 000 uspješno odrađenih ortodontskih terapija, a sudjelovali su i u razvoju prvog hrvatskog brenda prozirnih aparatića ‘SimplySmile'”, izjavio je Gordan Muškić, predsjednik Uprave Adria Dental Group.

>>>Provectus Capital Partners ulaže u Salona Dental, inaugurira regionalni Adria Dental Group

Provectus Capital Partners (PCP), investicijska tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, osnovala je najveći fond privatnog kapitala u Adria regiji, koji drži većinski udio u Adria Dental Group.

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Priopćenje za poslovnu javnosti,
ADG/404