PolitikaPreporučeno

Ekskluzivno: Grad Zagreb ne izvještava o umrlima od COVID-19

Grabancijaš je javnost do sad nebrojeno puta upozorio na neprihvatljive, patološke razmjere netransparentnosti hrvatskih civilnih i zdravstvenih vlasti u izvještavanju o epidemiji koronavirusa u Hrvatskoj.

Navedeno je osobito, bolno uočljivo u posljednjim tjednima porazne i mučne smrtnosti u kojima je brojka o dnevnom broju umrlih iz glavnog, svakodnevno veća od zbroja iz dnevnih županijskih izvješća, čemu ponajviše kumuje Grad Zagreb čiji Stožer ne izvještava o broju preminulih sa ili zbog bolesti COVID-19.    

Grabancijaš je, nakon što nas je čitatelj upozorio na spomenutu netransparentnost, provjerio dnevna izvješća od 23. studenog do danas i može potvrditi da je zagrebački Stožer u navedenom razdoblju, a možda i kroz čitav tijek epidemije, svakodnevno propustio izvijestiti o dnevnim smrtnim slučajevima u glavnom gradu.

Svaki bi daljnji komentar s naše strane bio prost, ili suvišan.

Comments (5)

  1. […] >>>Ekskluzivno: Grad Zagreb ne izvještava o umrlima od COVID-19 […]

  2. […] >>>Ekskluzivno: Grad Zagreb ne izvještava o umrlima od COVID-19 […]

  3. […] zaključava građane u njihovim županijama, što bi ga, kad golubovi pismonoše Plenkoviću jave broj mrtvih u Zagrebu, moglo koštati […]

  4. […] Grad Zagreb od početka epidemije u svome redovitom izvješću nije izvijestio o niti jednoj smrti na svom području. […]

Comments are closed.