FunPreporučeno

Nakon izvješća o prisluškivanju otac Britney Spears izgubio kontrolu

Britney Spears/YouTube

Sutkinja je u srijedu suspendirala konzervatorsku ulogu oca Britney Spears s čime je on izgubio kontrolu nad 60 milijuna dolara vrijednom imovinom pjevačice.

“Trenutna situacija nije održiva. Odražava otrovno okruženje koje zahtijeva suspenziju Jamieja Spearsa, koja stupa na snagu danas,” rekla je sutkinja Vrhovnog suda u Los Angelesu Brenda Penny.

>>>Britney Spears traži slobodu od skrbništva: nisam ničiji rob, moj bi otac trebao biti u zatvoru

Ulogu konzervatora privremeno će preuzeti računovođa John Zabel, dodala je.

Sutkinja još nije donijela odluku o potpunom ukidanju nadzora nad imovinom i osobnim životom pjevačice čiju je karijeru označio niz psihičkih slomova.

Pobornici i obožavatelji odluku su ispred zgrade suda dočekali uz ovacije, na društvenim mrežama trendira hashtag #FreeBritney.

>>>Britney Spears oslobođena od oca

“Zbog nje sam više nego oduševljena. Neka je naša superzvijezda blagoslovljena,” napisala je na Twitteru pop pjevačica Cher.

Na odluku sutkinje izgledno je utjecao prošlog tjedna objavljeni dokumentarac New York Timesa u kojem bivši zaštitar Britney tvrdi da je njezin otac ozvučio spavaću sobu i mobitel. Praćeni su razgovori s prijateljima, djecom i prijašnjim odvjetnikom.

Jamie Spears je rekao da je njegovo postupanje u skladu s autoritetom konzervatora.

Pratite nas na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] Nakon izvješća o prisluškivanju otac Britney Spears izgubio kontrolu 30/09/2021 […]

Comments are closed.