FunPreporučeno

Prva najava za Gospodara prstenova: prstenovi moći – najskuplju seriju ikad | VIDEO

Amazon Prime Video

Amazon Studios počinje sa zagrijavanjem za jednu od najočekivanijih serija u povijesti, epohalnu dramu iz legendarnog Drugog doba u povijesti Međuzemlje.

>>>Kotač vremena plete po svojoj volji | The Wheel of Time | najava

Gospodar prstenova: prstenovi moći (The Lord of the Rings: The Rings of Power) gledatelje vodi u daleku prošlost, tisućama godina prije događaja ispisanih u Hobbitu i originalnoj trilogiji. U velebnu eru koja je svjedočila usponu i propadanju kraljevina.

Službeni sinopsis otkriva da saga počinje u razdoblju relativnog mira i prati grupu znanih i novih protagonista suočenih s ponovnim buđenjem zla.

>>>Igra prijestolja: Kuća zmaja | teaser

“Od najmračnijih dubina Maglovitih planina, preko veličanstvenih šuma glavnog grada vilenjaka Lindona i otočnog kraljevstva Númenora koje oduzima dah, do najudaljenijih kutaka Međuzemlje, ova će kraljevstva i likovi izrezbariti ostavštinu koja će živjeti dugo nakon njihova odlaska,” piše u pratnji najave.

>>>TV serija o Alienu ostat će vjerna filmskim predlošcima | FX

Amazon je televizijska prava za Gospodara prstenova kupio u studenom 2017. godine za 250 milijuna dolara i najavio da će u produkciju prve mužnje utući najmanje milijardu dolara što “Prstenove moći” inaugurira u najskuplju seriju ikad.

Premijera je najavljena za 2. rujna 2022. godine (Amazon Prime).

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (1)

  1. […] Prva najava za Gospodare prstenova: prstenove moći – najskuplju seriju ikad | VI… 21/01/2022 […]

Comments are closed.