Biznis i ekonomija

Zaposlenici svjedoče o dobrim poslovima, pogodnostima u Valamaru | Prvi s razlogom

Kuharica u Valamaru; Foto: Handout/Valamar

Valamar se uspješno priprema za nadolazeću sezonu u kojoj planira zaposliti oko 7000 djelatnika. Trenutno su još uvijek otvoreni natječaji za pojedina radna mjesta kao što su kuhari, konobari, sobarice i recepcionari.

>>>Valamar usklađuje plaće, nudi sveobuhvatne povišice, raskošne nagrade

Razloga za odabir Valamara kao poslodavca je mnogo. Teddy Poldrugovac, Ivan Boras, Alen Ivančić i Ivan Kovačević tim je iskusnih kuhara koji već godinama upravo u Valamaru gradi svoju karijeru, a njihova iskustva možete pogledati u videu “Prvi s razlogom”, koji se ovih dana dijeli na društvenim mrežama na sljedećem linku.

Kuharica u Valamaru; Foto: Valamar/Handout

Na pitanje zašto odabrati rad u Valamaru, odgovorili su iz vlastite perspektive –  kuhare u sezoni 2022. očekuju primanja od 1.000 do 1.600 € neto, novi zaposlenici mogu postati stalni sezonci i imati cjelogodišnja primanja i staž,  zimi mogu raditi i u Valamarovim hotelima u Austriji, a Valamar će ove godine ponuditi 400 novih ugovora na neodređeno i 1000 novih ugovora za stalne sezonce.

“Flexi posao”

Za ovu sezonu su u Valamaru kreirani i dodatni programi kojima je cilj poboljšanje zadovoljstva i odnosa zaposlenika prema poslu. Program “Flexi posao” zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima omogućuje dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza potrebama djelatnika, sve u cilju što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života.

Kuharica u Valamaru; Foto: Valamar/Handout

Programom “Živi destinaciju” se svim zaposlenicima, koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz drugih krajeva Hrvatske, osigurava kvalitetan smještaj i prehrana, niz popusta na više od tristo prodajnih mjesta, te mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja kao što su izleti i sportske aktivnosti. Cilj programa je da zaposlenici što bolje upoznaju destinaciju te provedu kvalitetno i zabavno slobodno vrijeme.

>>>11 Valamarovih kampova dobilo oznaku Croatia’s Best Campsites | 2022.

Svi zainteresirani za posao u Valamarovim hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima mogu se prijaviti putem weba dobarposaouvalamaru.com.

Kuhar u Valamaru; Foto: Valamar/Handout

Pratite nas na Google vijestima

Oglašavanje

Valamar Riviera, Odnosi s javnošću

Comments (2)

  1. […] >>>Zaposlenici svjedoče o dobrim poslovima, pogodnostima u Valamaru | Prvi s razlogom […]

  2. […] Valamar kampanja za zapošljavanje provodi se pod krovnim programom “Prvi s razlogom” s ciljem podizanja atraktivnosti ključnih zanimanja u turizmu, kroz ulaganja od 15 milijuna eura […]

Comments are closed.