Politika

Grmoja: ankete nam daju blizu dva mandata, očekujemo tri

Kandidat Mosta za predsjednika Vlade Nikola Grmoja predstavio je u petak na zagrebačkoj Trešnjevci kandidate iz VI. izborne jedinice, rekao je da će se boriti za promjene i ponosnu, suverenu Hrvatsku te dodao kako se premijer Andrej Plenković boji sučeljavanja.

“Ako nam ankete daju blizu dva mandata, očekujemo tri, a nećemo se buniti ni za više. Glas za HDZ je glas za korupciju, lopovluk i mutne interese, tako je i za DP, a glas za SDP i Možemo je glas za globalizam, ilegalne migrante. Jedini glas za obračun s korupcijom, obiteljske vrijednosti, vraćanje dijaspore i zaustavljanje ilegalnih migranata, jest glas za Most”, izjavio je Grmoja.

Kaže da će u slučaju izborne pobjede stati na kraj tajkunima koji ne rade za javno dobro te poduprijeti male poduzetnike i obrtnike.

Grmoja je izjavio kako smatra da se Plenković boji sučeljavanja na televizijskim debatama te kako je sramotno da želi još četiri godine mandata a ne želi braniti svoj program i rezultate.

Društvo jednakih prilika

Marko Sladoljev, drugi na listi istaknuo je različit tretman u školskom sustavu, te istaknuo da će Most to promijeniti:

“Želimo društvo jednakih prilika za sve, a ne da jedna škola radi u tri, a druga u jednoj smjeni, ne da djeca ne mogu na skupe terenske nastave i nemaju priliku obići svoju zemlju. Besplatan ulaz u Nacionalne parkove, isti tretman sve djece”, poručio je Sladoljev.

Marko Milanović Litre ustvrdio je kako je ova lista za VI. izbornu jedinicu jedina autentična desna lista.

“Mi ne želimo manje zlo, nego snažnu, suverenu i ponosnu Hrvatsku”, rekao je.Povezane vijesti