PolitikaPreporučeno

Oznaka #TrudeaujenoviHitler iskri na Twitteru | covid endgame

Liberalni kanadski premijer Justin Trudeau čije je autokratske i fašističke sklonosti i porive razotkrio odgovor na pandemiju bolesti COVID-19 u posljednjem tjednu uživa veliku i žestoku kritiku na Twitteru plasiranu uz oznaku #TrudeaujenoviHitler.

>>>Nacionalna pobuna u Kanadi | covid endgame

Kanada je u odgovoru na zdravstvenu ugrozu zrcalila politiku Europske komisije koja je osmislila shemu uvjetovanja života i rada cijepljenjem ili postojanim testiranjem na koronavirus.

>>>‘Građanska konjica’ protiv covid režima u Kanadi | VIDEO

Diktat je rezultirao velikom, za Kanađane epohalnom građanskom pobunom i “Konvojem slobode” koji je u konačnici razbijen policijskom represijom popraćenom visokim novčanim i zatvorskim kaznama.

Trudeau je iz epizode izašao oslabljen i omražen te u posljednjim mjesecima trpi rastući gnjev i prezir javnosti osnažen svježim spoznajama da je velika većina političara lagala o učinkovitosti cjepiva u priječenju širenja zaraze i drugim neugodnim otkrićima, uključujući činjenicu da je predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen najveći tender u povijesti Europske unije dogovarala privatno, kroz razmjenu poruka sa šefom Pfizera.

>>>Velika laž o učinkovitosti cjepiva u priječenju zaraze trese web | #PfizerGate

Ured europske javne tužiteljice u listopadu je uslijed navedenoga pokrenuo istragu nabavke cjepiva u Europskoj uniji.

“Liberalni totalitarizam”

Grabancijaš u takvom kontekstu donosi pregled istaknutijih “cvrkuta” koji kude Trudeaua.

“#TrudeaujenoviHitler jer je Kanađanima nametnuo medicinske proizvode koji mogu uzrokovati teške tjelesne ozljede, a sve dok je dehumanizirao ljude u štetočine i diskriminirao milijune jer ih ne uzimaju. Ljudi koji dehumaniziraju i segregiraju uvijek su na pogrešnoj strani povijesti,” napisao je Clayton.

Brojni korisnici #hashtag prate prigodnim fotografijama i porukama.

https://twitter.com/bwareofmef/status/1594462132250312704

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima