PreporučenoTech

U trendu je govor o transrodnom zbunjivanju i uvjetovanju, dehumanizaciji čovječanstva

Poduzetnica Laura Aboli čija je poslovna karijera posvećena prikupljanju i tumačenju informacija u posljednjim mjesecima ulazi u glavnu struju društvenih mreža, slobodarskih i alternativnih medija.

Aboli je u 2020. godini u odgovoru na moralne i etičke izazove i totalitarizam primijenjen pod krinkom pandemije bolesti COVID-19 utemeljila Ujedinjeni demokratski međunarodni pokret za svijest i slobodu (UDIMAF).

Grabancijaš u nastavku donosi transkript jednog od njezinih recentnih govora o dehumanizaciji i uvjetovanju čovječanstva. See what you make of it.


“Konačni cilj je izumiranje čovječanstva kakvo poznajemo. Jednom kad shvatite konačno odredište postaje mnogo lakše zagledati se unatrag i identificirati psihološko uvjetovanje, biološko uplitanje, kulturološko dotjerivanje i obrazovno pripremanje kojem smo podvrgnuti desetljećima sa svrhom da nas se privoli na prihvaćanje postljudske budućnosti.

Potrebno je mnogo fizičkog i psihološkog zlostavljanja da bi se inteligentnu vrstu poput naše navelo na prihvaćanje vlastitog istrebljenja. Većina, ako ne i sve što je transcendiralo u posljednjih 60 godina dizajnirano je kako bi nas približilo prihvaćanju takve distopijske zbilje. Htjeli ili nehtjeli prihvatiti, živimo u hiper-kontroliranoj matrici u kojoj je naša percepcija zbilje pomno planirana, upravljana i izvršena kako bi nas se kontroliralo i usmjerilo u kojem god smjeru oni požele. A smjer je postčovječni svijet.

Da bi to postigli prvo su trebali destabilizirati, dehumanizirati i demoralizirati čovječanstvo svim mogućim sredstvima. Uništenje nuklearne obitelji, djeca koju indoktrinira država, pobačaj, eradikacija Boga i duhovnosti iz obrazovanja, život u mega-gradovima i daleko od prirode, otrovna hrana, zrak i voda, društveni mediji koji zamjenjuju stvarne ljudske veze i interakcije, inženjering financijskih kriza i oporezivanje, beskrajni ratovi i masivne migracije, stres, tjeskoba, depresija, droga i alkohol – postojano širenje straha i moralni relativizam nova su religija.

Mogla bih nastaviti u nedogled o tome kako je čovječanstvo ponukano i prisiljeno da se odmakne od svega što nam daje snagu, sigurnost, svrhu i smisao.

Slaba, nemoralna, nepovezana, neuka i nezdrava populacija laka je meta za sljedeću razinu. Stvaranje čitave generacije androgenih bića. Muževnost je pod napadom, psihološki, kulturološki i biološki. Žene bivaju zamijenjene u sportu, zabavi i politici s muškarcima koji se pretvaraju da su žene. Djeca u školama bivaju indoktrinirana kako bi mislila da je spol izbor. Transrodni pokret nije grassroot pokret. On dolazi s vrha, on nema nikakve veze sa slobodom izražavanja ljudi, seksualnošću ili građanskim pravima, to je zla psihološka operacija (engl. psyop) s jasnim ciljem da nas približi transhumanizmu tjerajući nas da propitujemo najtemeljniji pojam ljudskog identiteta – naš spol.

Ako ne znate tko ste, ako se već identificirate kao hibrid između muškarca i žene, s lakoćom će vas se uvjeriti da postane hibrid između čovjeka i mašine. Rodna ideologija je 2+2=5, iz George Orwellove distopijske novele 1984.. To je konačni test kako bi se vidjelo hoćemo li slijediti najapsurdniju stranačku liniju prema našem izumiranju. No 2+2 jednako je 4, i neovisno kako se odlučili odijevati, nazivati ili promijeniti svoj izgled to se neće promijeniti. Sadašnja je žalosna zbilja da oni u procesu psihološke manipulacije sa svrhom propitivanja vlastitog identiteta mentalno i fizički štete rastućem broju naše djece i mladih ljudi. I to samo postaje gore. To mora prestati.”

Comment here