PolitikaPreporučeno

Kolakušić komentirao produljenje ‘covid ludila’, zažario Twitter | VIDEO

Mislav Kolakušić; Foto: Fred Marvaux/EP

Neovisni zastupnik Hrvatske u Europskom parlamentu Mislav Kolakušić u četvrtak je ponovno užario društvenu mrežu Twitter gdje je njegov komentar glasanja Europskog parlamenta o produljenju covid režima i uvjetovanja slobodnog kretanja u Uniji cijepljenjem i covid potvrdama dočekan sa zdušnim odobravanjem.

>>>Kolakušićeva gorljiva kritika Trudeaua zbog odgovora na covid dosegnula milijune | VIDEO

“Nakon dvije godine covid ludila, svih dostupnih podataka o bolesti COVID-19, o učinkovitosti cjepiva i tako dalje, upravo su 432 zastupnika u Europskom parlamentu glasala za nastavak covid ludila. Glasala su da se ide dalje u postupak produženja covid potvrda do lipnja 2023. godine. Uistinu se pitam, vlada li ovim parlamentom epidemija gluposti ili licemjerja? O čemu se tu radi? Zašto to rade građanima, svojim sugrađanima? Zašto im žele uništiti živote? Zašto ih žele prisiliti da se cijepe cjepivom koje to uopće nije i koje je ubilo više ljudi nego bilo koje drugo cjepivo. Ne znam što bih rekao, kada će doći kraj ovom ludilu.., ali očigledno, sljedećih godinu dana neće. Na jesen nas ponovno čekaju lockdowni i sva katastrofa koju smo preživjeli u proteklih dvije godine. Hvala,” rekao je zastupnik u objavi na Twitteru.

Kontekst

Europska komisija je pod upravom nelegitimne, od građana neizabrane predsjednice Ursule von der Leyen nabavila monstruozne količine cjepiva i njegovim korištenjem, odnosno covid propusnicama, uvjetovala rad i život. Pritisak je rezultirao velikim društvenim previranjima i prosvjedima širom Europske unije.

Predsjednica Komisije, čiji je suprug dionik farmaceutske industrije, svoju je privatnu korespondenciju s Albertom Bourlom izvršnim direktorom najvećeg proizvođača cjepiva Pfizer izbrisala i uskratila javnosti. Također se poigravala s idejom prisilnog cijepljenja.

>>>Komisija nema bilješke o razgovorima dilerice straha i cjepiva von der Leyen i šefa Pfizera

Njezin je potez i netransparentnost u nabavi cjepiva u siječnju snažno osudila europska pučka pravobraniteljica Emily O’Reilly.

Na izostanak transparentnosti i covid korupciju u prosincu je upozorila i izvjestiteljica Europskog parlamenta Monika Hohlmeier iz kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP).

>>>‘Skinite maske da možete namirisati sranje’ | prosvjed protiv covid režima u Bruxellesu

Javnost je fokus na navedene i druge uznemirujuće detalje izgubila s početkom rata u Ukrajini s kojim je covid ugroza u dobrom dijelu Europe nestala dovraga i bestraga.

Grabancijaš je ‘live’ na Google vijestima

Comments (2)

  1. […] Kolakušić komentirao produljenje ‘covid ludila’, zažario Twitter | V… 06/05/2022 […]

  2. […] premijera Justina Trudeaua zbog, prema definiciji fašističkog odgovora na koronavirus, ili komentari produljenja režima covid potvrda u Europskoj uniji, dosegli […]

Comments are closed.